AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Çetenli Ortaokulu

Çetenli Ortaokulu

Çetenli Köyü Doğubayazıt/AĞRI
Vizyon
İstiyoruz ki;Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.Okulumuzda hem öğretmenler hemde öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.Okulumuzda herkes hergün daha iyiye çalışmak için uğraşsın.
Misyon
Biz Çetenli İlk ve Ortaokulu tüm öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,onlara çalışmanın ve başarının erdemini Türk Kültür ve Değerlerine bağlı Evrensel İnsan ilkelerine saygılı toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
08:30 - 14:50 11:40-12:30 (öğle arası)
Ulaşım
Okulumuza ulaşım öğretmenlerimiz tarafından kiralanan öğretmen servisi ile yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz İlçe merkezine 20 Km uzaklıkta olup Van yolu güzergahında ana yola 1 Km uzaklıktadır.Ana yol ile köyümüz arasında bulunan yol asfaltlanmıştır.Köyümüz yaklaşık 250 hane olup yaklaşık nüfusu 2000 civarındadır.Temel geçim kaynağı hayvancılığa dayalı köyümüz su yönünden zengin kaynaklara sahiptir.Okulumuz 18 öğretmen ve 211 öğrencisiyle hizmet vermeye devam etmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun İlçe Merkezine Uzaklığı 20 Km´dir. Okulumuzun İl Merkezine Uzaklığı 90 Km´dir.